Fakta om Competence Press

Competence Press startade hösten 2016 som ett utbildningsföretag utan gränser. Competence Press innebär helt enkelt att ge ut material (böcker, kurser, bloggposter, etc.) som förmedlar kunskap och kompetens.

Målsättningen

böcker

Vår målsättning är att underlätta folks förståelse inom olika områden. Det kan vara alltifrån hur man lär sig programmera i java till hur man tränar benen på bästa sätt. Det enda som begränsar oss nu i början är tiden.

Vilka är vi?

Vi som grundat Competence Press är 4 studiekamrater från Luleå Tekniska Universitet. Vi tog examen mellan 2013-2015. Till viss del är Competence Press ett sätt för oss att hålla kontakten på, men samtidigt är det även något vi brinner för. Alla av oss har på ett eller annat sätt lärt ut saker till andra elever. Det finns en stor glädje i att lära och hjälpa andra människor och det är något vi vill jobba med så mycket som möjligt. Vi har idag heltidsjobb och inte så mycket ledig tid, men vi försöker prioritera så mycket av vår fritid som möjligt till Competence Press. Tyvärr kan vi inte lova något angående hur mycket material vi hinner publicera.

För att se våra färdiga och kommande projekt och utgåvor klicka här. Vill ni komma i kontakt med oss så hittar ni uppgifter här.