Att skriva med eller utan stress

En sak som vi har lärt oss är att det är oerhört viktigt att slippa stressa med text. Visst är det så att det ibland kan vara peppande att köra på i 190 för att bli klar med en text, eftersom stressen kan göra att det blir bättre text, men som med det mesta annat här i livet så är det ändå så att det är bättre om vi kan ha lite tid utan stress.

Här hos oss så är vi olika. Jag gillar att skriva under lite mer stressade former, medan de andra vill ha lite mer lugn och ro. Därför brukar vi göra så att när det är dags för deadline så jobbar jag ensam och de andra tillsammans. Det blir helt enkelt bättre när vi gör så då vi på detta sätt inte stressar varandra med våra olika tillvägagångssätt.

Att producera mycket text snabbt

Att lära sig att skriva mycket text snabbt och att i vissa fall hoppa mellan många olika ämnen är en rolig ”lektion” som jag önskar att alla fick uppleva. Jag tycker att det är superkul och när man tycker att något är superkul så vill man ju att även andra ska få uppleva det också, eller hur? Det är säkert på det viset att många av er som är bra på någonting gärna vill att andra ska bli bra på det också just för att det är så att du troligtvis gillar det du håller på med!

Så många ämnen, så lite tid

När man ska skriva om saker så kan det ibland vara svårt då man oftast har så många olika intressen på en och samma gång, eller hur? Här har vi ju till exempel både en boxningsbok/träningshandbok och en bok som handlar om att lära sig spruta ut idéer och det kommer att dyka upp annat spännande också!