En uppdatering från skrivbordet

Dags att uppdatera er om framstegen, eller kanske avsaknaden av dem, i Competence Press.

Status angående – Lär dig spruta ut idéer

Vår första e-bok har länge varit nära att bli klar. Tyvärr har vi stött på en del oväntade hinder på vägen.

För det första så har alla varit väldig upptagna senaste månaden och knappt ett ord till har skrivits. Utöver detta så fick vi stark kritik efter att ha skickat ett utkast till 4-5 personer och förlag. Vi har inte så bra koll på källförteckning och det juridiska, så vi måste jobba om en del områden i boken, vilket tyvärr kommer försena den ytterligare.

Dåliga nyheter angående boxningsboken

Som vi skrev i förra inlägget hade vi planer på att skriva en box om boxning. Tyvärr har Stefan som var den med störst erfarenheter och kunskap om boxning valt att hoppa av Competence Press. Det är p.g.a tidsbrist och engagemang och helt i samförstånd med oss. Detta har gjort att vi beslutat lägga denna bok åt sidan, eventuellt tar vi upp den i framtiden, vem vet.

Ny ide: Träningshandbok med skivstång

Ett skivstångsset för hemmaträning

Eftersom vi var inställda på att göra en sorts träningsbok tänkte vi bara ändra lite på inriktningen. Vi har alla stor erfarenhet av styrketräning och träning med fria vikter såsom skivstång och hantlar. Därför tänkte vi skapa en enkel, informativ och bildrik träningsbok.

Fokuset kommer vara på att träna hemma på ett effektivt och smart sätt. Allt som kommer behövas är ett skivstångsset, här listas alla bästa set. Med hjälp av en skivstång och vikter kan man göra alla möjliga övningar för att bygga muskler, styrka och uthållighet. Vårt mål är att ge så många människor som möjligt chansen till effektiv träning i hemmet.

Vi ska ju dock erkänna att vi är ganska bra på att planera nya projekt som det inte alltid blir så mycket av. Men vi ska göra vårt bästa denna gång!

Ha det bra så länge så hörs vi!