Vilket är ditt kompetensområde?

När vi suttit och spånat på idéer så har vi kommit in på det här med olika kompetensområden. Alla har vi ju någonting som vi har lite extra bra koll på och trots att det skiljer sig extremt mycket mellan olika personer så är det i alla fall så att det som förenar är att vi alla är bra på nåt! Det är en ganska trevlig tanke och om vi bara lärde oss att ta vara på andras kompetens bättre så skulle vi alla besitta betydligt mer kunskap än vad vi gör idag.

Idag är saker och ting så väldigt indelat i kategorier, men visst skulle det vara kul om man bara körde på med mer allmänt hållna bloggar? Eller vad tycker ni? Tänk vad kul att ha ett par riktigt bra bloggar med en massa gästbloggare som skriver varje dag om allt mellan himmel och jord! Alltså, det är klart att det redan finns, men oftast är det ju så att det är en blogg med tema vi stöter på.

Träning – på allas läppar

Det här med hälsohetsen som vi ser idag är väl egentligen både bra och dålig, tycker vi. Det är bra på grund av att all kan lära sig något litet för man kommer ju inte undan informationen då den finns precis överallt! Att lära sig något om träning och hälsa är såklart väldigt positivt för oss alla, oavsett om vi redan är hälsosamma eller ej. Varför är det dåligt, då? För att det är så mycket hets kring det! Det är massor av personer som bara blir stressade och inte alls får ut något trevligt av det här, utan istället är det så att det bara blir negativ energi runt omkring det.

Träning är superkul och bra för oss alla, så försök att hitta ett sätt att se på det positivt, för det kommer du att vara tacksam för senare!