Första inlägget och presentation av kommande produkter

Välkomna till Competence Press och vårt första blogginlägg. Ni kan läsa mer om oss här.

Vi tänkte i detta inlägg prata lite kort om våra kommande publikationer. Ni kan även besöka denna sida där vi kommer presentera allt vi har och kommer att publicera, än så länge är det ganska tomt där dock!

Lär dig spruta ut idéer!

spruta ut idéer

Vår första produkt är i form av en e-bok. Vi kommer erbjuda den som en helt gratis nedladdning via denna länken inom en snar framtid.

Boken beskriver olika sätt för att bli mer kreativ och kunna brainstorma fram idéer. Ibland behöver man ta bort pressen från sig själv och låta tankarna flyga fritt, då kommer idéer lätt fram. Tyvärr är många av oss rädda för att göra detta, kanske kommer idéerna anses korkade, dåliga eller opassande? Samhället och skolväsendet idag tar bort mycket av vårt naturliga kreativa tänkande. Istället lär vi oss att följa skolböckerna och göra “på rätt sätt”. Men för att lyckas i en allt mer konkurrenskraftig marknad måste vi återuppliva den kreativa gnistan.

I vår e-bok Lär dig spruta ut idéer! kommer du få lära dig flera effektiva strategier, mindset och tips för att bli mer kreativ!

Lär dig boxas – Grundtekniker och utförande

Att lära sig boxning genom en e-bok är såklart inte optimalt. Men med denna bok är vår tanke att ge dig en så bra grund som möjligt om du aldrig boxats tidigare. Allra bäst lämpar boken sig för nybörjare och halverfarna personer inom boxning. Målet är att göra en bildrik e-box med bilder på slag mot boxningssäck, olika kombinationer, fight i ring och mycket mer. Boken kommer att tas fram i samarbete med sidan boxningssäcken.nu och målet är att kunna publicera den nästa vår.

Självklart rekommenderar vi att man ska gå i boxningsträning eller i alla fall ha lite erfarenhet innan man läser den. Men målet är att det ändå ska gå att få sig en uppfattning om sporten innan man utövat den i verkligheten.

Idéer för framtiden

Vi har flera idéer för framtiden, dock har vi ännu inte valt ut exakt vilka av dem vi vill gå vidare med. Några av våra idéer är följande:

  • En bok om grunderna i HTML
  • En växthandbok som beskriver de vanligaste blommorna och växterna i Sverige
  • En mindre onlinekurs inom kost och hälsa

Har ni tips på vad vi ska göra så kan ni kontakta oss här!

One thought on “Första inlägget och presentation av kommande produkter

Comments are closed.